Yogales bij jou thuis 🙂

Het voordeel van yogales aan huis is dat je les krijgt in je eigen omgeving. Je hoeft na de les niet meer naar huis te gaan en kunt nog even nagenieten van het prettige gevoel dat Yoga je geeft. Bijkomend voordeel is dat je thuis geen rekening hoeft te houden met anderen: de les kan dus geheel naar jouw wensen worden aangepast.

Soms willen huisdieren ook mee doen met de yogales 😉

We beginnen de les met een korte zittende of staande concentratie oefening. Dit om een moment voor jezelf te creëren, en even de ‘dagelijkse beslommeringen’ achter je te laten. Daarna volgen wat eenvoudige oefeningen om het lichaam los te maken en op te warmen. Vervolgens bestaat het grootste gedeelte van de les uit de yoga houdingen (asana’s), waarbij de nadruk ligt op de juiste uitvoering, niet op lenigheid of prestatie. We besluiten de les met wederom met een passieve liggende houding, waarbij we de aandacht opnieuw naar binnen richten. Is er verschil in hoe je je voelt aan het begin en aan het einde van de les?

Uiteraard sta ik na afloop open voor feedback. Hier leer ik van en het helpt mij mijn lessen te verbeteren.

Wil je een les afspreken of meer informatie?
Neem dan contact met me op via 06-21476099 of marlet@thuisyoga.nl.

Vanwege diverse factoren variëren de lesprijzen per locatie. Betaling van de lessen kan contant, per bankoverschrijving of via Tikkie. Helaas kun je bij mij niet pinnen.