Op de dinsdagavond geef ik sinds oktober 2015 les in buurtcentrum Meenten en Grienden in Almere Haven. Ik ben daar destijds mee begonnen omdat ik ook graag bij mij in de buurt wilde lesgeven en laagdrempelige yogalessen wilde aanbieden, die voor iedereen toegankelijk zijn. Yoga is immers geschikt voor iedereen!

De lessen die ik geef in het buurtcentrum probeer ik afwisselend te houden en geschikt voor zowel meer ervaren als beginnende yoga beoefenaars. De lessen duren een uur en er zijn 2 groepen, van 19.00 tot 20.00 en een groep van 20.15 tot 21.15 uur. Beide zitten inmiddels VOL. Wil je op de reservelijst? Stuur me dan even een berichtje!
Kom op tijd! De zaal is 10 min. van te voren al open (en de buitendeur gaat op slot als we beginnen).

Meedoen kost € 7,- per keer.
Een 10-lessenkaart kost € 63,- (10% korting).

Let op:
Op de website van het buurtcentrum zelf staan nog OUDE gegevens.

Buurtcentrum Meenten en Grienden

Adres:
Jaagmeent 189
1356 AT Almere Haven

Tips:

  • Eet van te voren niet te zwaar of te veel, omdat je daar last van kunt krijgen tijdens de oefeningen.
  • Zorg voor een goede anti-slip mat, liefst een echte yoga mat om blessures tegen te gaan. Eventueel heb ik reserve matjes te leen, maar geef alsjeblieft op tijd aan of je hiervan gebruik wilt maken.
  • Heb je last van blessures, een aandoening, of voel je je gewoon een keer niet OK? Laat dit dan graag voor de les weten, zodat ik er rekening mee kan houden en de oefeningen evt. voor je kan aanpassen.

Een handdoek of dekentje kan ook fijn zijn om tijdens sommige houdingen (of tijdens de eindontspanning) te gebruiken. Een aantal mensen nemen ook graag een eigen kussentje mee om op te zitten.

Aanmelden of meer informatie:
marlet@thuisyoga.nl of 06-2147 6099.0