Mijn naam is Marlet Kouwenhoven en ik geef yogales vol enthousiasme.

Marlet KouwenhovenYoga gaf mij een gevoel van thuiskomen na een periode vol vage klachten en een sip gevoel. Het heeft er voor gezorgd dat ik beter in mijn vel ging zitten. Zowel geestelijk als lichamelijk. Yoga maakte een einde aan mijn RSI-klachten en een rugblessure en daarnaast zorgde het ervoor dat mijn houding verbeterde en dat ik leniger en sterker werd. Ook leerde het me beter relativeren en gaf yoga mij een ontspannen kijk op het leven.

Door deze ervaringen ben ik enorm enthousiast geworden om al dit moois met zoveel mogelijk mensen te delen. Ik kom aan huis, geef (privé) les in mijn eigen oefenruimte en ben beschikbaar als (inval-) kracht bij yogacentra. Ik heb jarenlang lessen verzorgd bij diverse yogacentra, zoals bij Studio Body & Balance in Diemen, Shiva Ohm Yoga in Almere en bij Yogacentrum Amsterdam en verzorg ik met veel plezier de groepslessen bij buurtcentrum Meenten en Grienden in Almere, maar mijn hart ligt bij de yogalessen aan huis. Dit zijn de meeste lessen en sinds kort houd ik mij bezig met yoga te paard. Hoe en wat precies, daar moet ik mijn weg nog in vinden (en het paard ook)…

Uiteraard volg ik regelmatig trainingen en bijscholingen om ‘up to date’ te blijven en mijn lessen voor iedereen interessant te houden.

Tijdens al mijn lessen is mijn uitgangspunt dat jij je thuis voelt.

Marlet KouwenhovenOok op locatie. Want naar mijn idee is dat de beste manier om optimaal van de les te genieten en alle goede dingen te ervaren die yoga jou te bieden heeft. Ik neem de tijd en kan de les aanpassen aan jouw wensen en mogelijkheden.
Ook een yogalesje thuis proberen? Dat kan! Neem dan vandaag nog contact met me op.

Voordat ik yogalessen ging geven werkte ik als grafisch vormgever/webdesigner. Dit doe ik nog steeds af en toe, onder de naam Apekop Ontwerp. Ook houd ik ontzettend van dieren en dan met name paarden en honden. Ik trek er graag op uit in de natuur en omdat ik sowieso met mijn hondje Puck naar buiten ga, vond ik het een goed idee om daarnaast ok honden van anderen mee op pad te nemen. Hieruit is kleinschalige hondenoppas service de Blije Blaffer ontstaan.

Ik geniet van de kleine dingen in het leven en maak daar ook graag foto’s van. Een selectie van die foto’s vind je op mijn Instagram pagina. Verder is paardrijden mijn grote passie en vind ik het heerlijk om muziek te luisteren.