Ik volg mijn eigen yoga pad...

Yoga is meer dan het aannemen van lichamelijke houdingen.
En zéker niet alleen maar gericht op ontspanning! Het is véél meer dan dat. Tijdens mijn opleiding ging er een wereld voor mij open en ontdekte ik dat Yoga een manier van leven is en je leert je leven lang.

Yoga houdt je een spiegel voor

MarletJe leert door dingen te ervaren en dus ben je nooit uitgeleerd. Ik leer elke dag en gebruik mijn enthousiasme en creativiteit om mijn lessen altijd vernieuwend en inspirerend te laten zijn.
Na jarenlang groepslessen te hebben gevolgd besloot ik in 2009 de Raja Yoga Basisopleiding te doen bij Annemiek Latour. Tijdens deze opleiding werd ik zo enthousiast dat ik voor mijn gevoel niet anders kon dan verder gaan. Logisch vervolg was dus voor mij om in 2010 de 3-jarige Raja Yoga Docentenopleiding te gaan doen. Daarnaast volg ik uiteraard regelmatig lezingen, workshops en cursussen om ‘bij’ te blijven.

Met het geven van lessen bij mensen thuis ben ik spelenderwijs in 2009 al begonnen. Vriendinnen waren zo aardig om mij bij hen thuis te laten oefenen in het lesgeven. Ook daar heb ik enorm veel van geleerd. En ik ben nog lang niet uitgeleerd! Wél nieuwsgierig naar welke mooie dingen nog op mijn yoga-pad mogen komen. Enthousiast en vol vertrouwen zie ik ze tegemoet!

Ik geef yogalessen aan huis op diverse adressen in Amsterdam, Amstelveen, Lelystad en Almere en privélessen bij mij thuis. Daarnaast geef ik o.a. les in Buurtcentrum Meenten & Grienden in Almere Haven.

Direct een les afspreken of eerst meer weten?

Stuur dan een mailtje naar marlet@thuisyoga.nl, bel, sms of app via 06-2147 6099.
Berichten worden altijd zo spoedig mogelijk beantwoord.

ThuisYoga is aangesloten bij: