yoga PuckLange tijd heb ik ook yogalessen bij mij thuis gegeven. Voorheen, toen ik nog in Amsterdam woonde deed ik dat in de logeerkamer, die ik deels speciaal voor yoga had ingericht. Sinds 2015 woon ik in Almere en heb ik veel minder ruimte dan voorheen. Yogalessen geef ik in de woonkamer, waar vanuit ik nu ook de online yogalessen geef.

Tijdens Corona heb ik het (net als veel van mijn collega docenten) zwaar gehad en waren er weinig inkomsten. Je moet wat en in die tijd ben ik begonnen met een kleinschalige hondenoppas service, die gelukkig erg succesvol is gebleken, maar helaas niet langer te combineren met de lessen bij mij thuis.

Het was een moeilijk besluit, want immers ben ik ooit begonnen met les geven vanuit huis. Maar het leven verandert en je moet keuzes maken. Vandaar dat de lessen bij mij thuis binnenkort zullen stoppen.

Neemt niet weg dat ik nog steeds met onverminderd enthousiasme yogales bij jou thuis (of op locatie) kom geven!Β 

Wil je een les bij jou thuis afspreken?

Kijk dan ook even op deze pagina en neem contact met me op via 06-2147 6099 of marlet@thuisyoga.nl.