ThuisYoga tijdens Corona

NAMA STAY HOMEIn deze bizarre tijden kan het zijn dat we meer stress en angst ervaren dan anders. Uiteraard kan yoga helpen deze stress te verminderen, maar ook ik leef momenteel in een onzekere tijd. Dit vraagt om een creatieve aanpak en daarom zijn momenteel alle yogalessen thuis (en aan huis) tot nader order opgeschort.

In plaats daarvan vraag ik mijn klanten hun lessen via Skype, Facetime, Zoom etc. voort te zetten. Gelukkig vinden een aantal van jullie dat geen enkel probleem en zie ik sinds een paar weken zelfs oude bekenden op deze manier weer wekelijks terug. Ik vind het fantastisch dat jullie op deze manier tóch yoga willen blijven doen en waardeer het echt enorm! 🙂

Bij deze nogmaals hartelijk dank en ik vind het echt super dat we elkaar zo kunnen blijven helpen! Uiteraard wil ik zo snel mogelijk weer terug naar ons ‘normale’ leven, maar ‘for the time being’ is het even niet anders en lukt het me redelijk om de lessen online voort te zetten.

Voor de klanten die liever geen online lessen willen (of kunnen) volgen: ik hoop dat het goed gaat met jullie en natuurlijk ook dat we elkaar snel in goede gezondheid weer zien! Ik ga er vanuit dat de lessen dan min of meer in aangepaste vorm plaats zullen vinden. Hoe precies, daar heb ik nog geen concreet beeld van, maar ik zal hierbij uiteraard richtlijnen van het RIVM en beroepsverenigingen SYN en VYN in acht nemen.

Helaas zijn de groepslessen bij Buurtcentrum Meenten en Grienden op de dinsdagavond sinds begin maart helemaal stilgelegd. Groepslessen zijn nu verboden en om als alternatief in het park of in het bos les te gaan geven mag helaas ook niet. Wanneer (en in welke vorm) we weer kunnen en mogen beginnen dat weet ik nog niet. Zodra ik meer weet zal ik dat uiteraard direct bekend maken aan de betrokkenen. Tot die tijd probeer ik elke week een kort filmpje op YouTube te posten voor iedereen uit die groep, deze zal ik jullie ook sturen via onze groepsapp.

En verder… wil ik iedereen vragen proberen relaxed te blijven (we zitten immers allemaal in deze nare situatie) en waar mogelijk elkaar te helpen.

Heel veel liefs en hopelijk tot snel weer!
Hartelijke groetjes van Marlet

Tags: No tags

Comments are closed.