Over mij

Mijn naam is Marlet Kouwenhoven en ik geef yogales vol enthousiasme.

Yoga gaf mij een gevoel van thuiskomen na een periode vol vage klachten en een sip gevoel. Het heeft er voor gezorgd dat ik beter in mijn vel ging zitten. Zowel geestelijk als lichamelijk. Yoga maakte een einde aan mijn RSI-klachten en een rugblessure en daarnaast zorgde het ervoor dat mijn houding verbeterde en dat ik leniger en sterker werd. Ook leerde het me beter relativeren en gaf yoga mij een ontspannen kijk op het leven.

Marlet KouwenhovenDoor deze ervaringen ben ik enorm enthousiast geworden om al dit moois met zoveel mogelijk mensen te delen. Ik kom aan huis, geef (privé) les in mijn eigen oefenruimte en ben beschikbaar als (inval-) kracht bij yogacentra. Ik heb jarenlang lessen verzorgd bij diverse yogacentra, zoals bij Studio Body & Balance in Diemen, Shiva Ohm Yoga in Almere en bij Yogacentrum Amsterdam en verzorg ik met veel plezier de groepslessen bij buurtcentrum Meenten en Grienden in Almere, maar mijn hart ligt bij de yogalessen aan huis. Dit zijn de meeste lessen en sinds kort houd ik mij bezig met yoga te paard. Hoe en wat precies, daar moet ik mijn weg nog in vinden (en het paard ook)… 😉

Uiteraard volg ik regelmatig trainingen en bijscholingen om ‘up to date’ te blijven en mijn lessen voor iedereen interessant te houden.

Tijdens al mijn lessen is mijn uitgangspunt dat jij je thuis voelt.
Ook op locatie. Want naar mijn idee is dat de beste manier om optimaal van de les te genieten en alle goede dingen te ervaren die yoga jou te bieden heeft. Ik neem de tijd en kan de les aanpassen aan jouw wensen en mogelijkheden.

Ook een yogalesje thuis proberen? Dat kan! Neem dan vandaag nog contact met me op.
Naast het geven van yogalessen werk ik als grafisch vormgever/webdesigner en in mijn vrije tijd hou ik er van om met mijn paardje Jayla of samen met mijn vriend  Conrad en hondje Puck het bos in te gaan. Verder is paardrijden mijn grote passie en ook kook ik graag en vind ik het heerlijk om muziek te luisteren.