Yoga is meer dan het aannemen van lichamelijke houdingen. 
En zéker niet alleen maar gericht op ontspanning! Het is véél meer dan dat. Tijdens mijn opleiding ging er een wereld voor mij open en ontdekte ik dat Yoga een manier van leven is.

Een van mijn favorieten, de 'hond met de kop omlaag'...Je leert je leven lang
Ik sta aan het begin van een pad dat mij zal leiden door een wereld vol inzichten, soms moeilijke maar vooral mooie ervaringen en enorm veel inspiratie. Heerlijk dat ik dit mag meemaken, ik geniet er elke keer van en hoe meer ik er mee bezig ben, des te enthousiaster ik wordt...

Yoga houdt je een spiegel voor

Je leert door dingen te ervaren en dus ben je nooit uitgeleerd.
Ik leer elke dag en gebruik mijn enthousiasme en creativiteit om mijn lessen altijd vernieuwend en inspirerend te laten zijn.

Na jarenlang groepslessen te hebben gevolgd bij Yogacentrum Amsterdam besloot ik in 2009 de Basisopleiding daar te doen. Tijdens deze opleiding werd ik zo enthousiast dat ik voor mijn gevoel niet anders kon dan verder gaan. Logisch vervolg was dus voor mij om in 2010 de 3-jarige Docentenopleiding aan het Raja Yoga Instituut in Ilpendam gaan doen.
Daarnaast volg ik regelmatig lezingen, workshops en cursussen, zoals bijvoorbeeld de lezing van Ajata Stam over Yama's en Niyama's (de 'leefregels' van Yoga) en onlangs de lezing over de Bhagavad Gita, de workshop ‘Anatomie en blessures’ van Ted Willemsen en zo ongeveer heel 2011 heb ik op vrijdagochtend stage gelopen bij Yogacentrum Amsterdam om ervaring op te doen in het geven van groepslessen. Verder heb ik tijdens de Basisopleiding een aantal lessen gevolgd van Ester Hill en Tom Verlaan van Raja Yoga Aalsmeer en heb ik de afgelopen tijd ook een hoop opgestoken van Marcelle de la Porte van de Yogapoort in Zaandam. Bij haar heb ik ook de cursus 'Praktische Yogafilosofie' gevolgd.

Met het geven van lessen bij mensen thuis ben ik spelenderwijs in 2009 al begonnen. Vriendinnen waren zo aardig om mij bij hen thuis te laten oefenen in het lesgeven. Ook daar heb ik enorm veel van geleerd. En ik ben nog lang niet uitgeleerd! Wél nieuwsgierig naar welke mooie dingen nog op mijn yoga-pad mogen komen. Enthousiast en vol vertrouwen zie ik ze tegemoet!
Ik geef yogalessen aan huis op diverse adressen in Amsterdam, Amstelveen en Almere en privélessen bij mij thuis. Daarnaast geef ik o.a. les in Buurtcentrum Meenten & Grienden in Almere Haven.

Direct een les afspreken of eerst meer weten? 
Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel of sms via 06-21476099. Berichten worden altijd zo spoedig mogelijk beantwoord. 

ThuisYoga  |  Marlet Kouwenhoven  |  Groenhof 113  |  1352 AK Almere  |  036-7370565  |  06-21476099  |  marlet@thuisyoga.nl  |  
KvK nr.: 54725135  |  BTW nr.: NL 191944924B01  |  IBAN: NL87 ASNB 0948 6948 07

Ga naar boven